Понад пів тисячі молодих людей взяли участь в масштабованому інноваційному молодіжному проєкті «SMART SPACE»

29 травня відбулись підсумки та офіційне завершення «SMART SPACE», який тривав дев’ять місяців. Найактивніші учасники отримали сертифікати та подарунки від партнерів проєкту. Крім цього, організатори оголосили про можливості продовжити навчання для учасників та зануритись в бізнес середовище. Найактивніша молодь матиме змогу пройти курс «Підприємництво та креативне мислення» та взяти участь в реалізації проєкту від ІТ компанії – партнерів «SMART SPACE». 

 

Організатори – управління молоді та спорту Львівської ОВА, громадська організація «Майбутнє. Ін. Юа» у співпраці з Національним університетом «Львівська політехніка».

 

«Хочу привітати учасників, спонсорів та кураторів “Smart Space”. Він є надзвичайно важливим для університету та для молоді, яка прагне до розвитку. Завдяки проєкту ви маєте можливість визначитися, ким хочете стати в майбутньому та розкрити для себе безліч перспектив, які на вас чекають», – зазначив Олег Матвійків, перший проректор Львівської політехніки. 

 

«SMART  SPACE»це інтерактивний молодіжний інноваційний простір, в межах якого реалізовують навчальні програми «JUNIOR MBA», «LEADER»  та «IDEA». Це простір, де молодь отримує доступ до якісних освітніх, культурних послуг, що відповідають європейському рівню, розкриває творчий потенціал учасників проєкту, розвиває бізнес-навички та креативне мислення, надає можливість учасникам реалізувати свої ідеї, відкрити власний бізнес та отримати менторську підтримку впродовж всього періоду навчання.

 

У межах «SMART SPACE» охопили  564 учасників із 9-ти громад Львівщини: Львівської, Стрілківської, Ходорівської, Підберізцівської, Шегинівської, Пустомитівської, Давидівської, Солонківської та Сокальської.

      

«Проєкти інтерактивного молодіжного інноваційного простору «SMART SPACE» – класний кейс, який хочеться ставити у приклад. Для команди, яка створює цей простір, наш конкурс молодіжних проєктів став не просто одним з інструментів для досягнення стартегічних цілей, а точкою старту для великої історії», – зазначив Роман Хім’як, начальник управління молоді та спорту Львівської ОДА. 

 

Випускниця проєкту Ярош Таїсія, івент-менеджерка, волонтерка і пластунка зазначила: «Цього року я вже вдруге беру участь у програмі “Smart Space”. Завдяки зустрічам з цікавими спікерами та корисним тренінгам програми учасники мають можливість розвивати свої бізнес-ідеї та ставати кращими у сфері, що їх захоплює. Саме тренінги допомогли мені створити ідею власного проєкту та розпочати його реалізацію. Зараз ми разом з командою працюємо над створенням та розвитком “Wellness” – спільноти для людей, які цікавляться здоровим способом життя та прагнуть органічно ввести його у свою рутину». 

Довідково:

За підтримки та співпраці управління молоді та спорту Львівської ОВА у реалізації проєктів інноваційного молодіжного простору «SMART  SPACE», «Junior MBA» отримав фінансову підтримку в розмірі 390 тис. грн. від Міністерства молоді і спорту України в межах конкурсу з визначення проєктів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями для поширення досвіду реалізації проєкту в інших регіонах України.