Запрошуємо на дводенний туристичний табір «Вище неба»

Вже зовсім скоро розпочнеться дводенний туристичний табір «Вище неба». Його мета – національно-патріотичне виховання молоді та психоемоційна реабілітація ветеранів. 

Кого чекаємо: ветеранів, їхніх дітей, друзів, які готові заопікуватись ветеранами, навіть (і особливо!), якщо ваш родич, товариш, сусід повернувся з війни з пораненнями. 

На вас чекає: сплав по річці Дністер, майстерклас з моделювання дронів, навчання на симуляторах, скелелазіння та спільна ватра. 

Коли? 27-28 липня. 

Запрошуємо всіх охочих віком від 14 до 35 років, а також ветеранів війни (без обмежень по віку).

Кількість місць обмежена (50 осіб). Для запису телефонуйте за номером телефону 0979185132 Тарас. 

Проєкт реалізовується за підтримки Управління молоді та спорту Львівської ОВА у межах конкурсу проєктів програми «Молодь Львівщини».

«Реабілітацію туризмом ми вже проводили і такий формат дуже сподобався учасникам. Як приклад – минулорічний захід у межах “Ліги Нескорених”, під час якого військові ветерани також брали участь у сплаві Дністром», – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Відеоролик про спортивно-рекреаційний табір «Реабілітація туризмом» можна переглянути тут: https://www.youtube.com/watch?v=UopWkG4ASD8