Молодь Львівщини запрошують на Молодіжний форум “YouthLid”

 У п’ятницю 24 травня відбудеться молодіжний форум “YouthLid” – “Лідери формують лідерів”.

Його організовує Українська академія лідерства за підтримки Управління молоді та спорту Львівської ОВА, а також Управління спорту та молодіжної політики ЛМР, Управління освіти ЛМР, Асоціації Місцевих Рад “Рада Львівщини”, Українського Католицького Університету, Львівського обласного молодіжного центру, Мережі “ТВОРИ” та Автошколи “CarGo”

Форум відбудеться у Центрі Шептицького УКУ.

У фокусі теми форуму – розвиток відповідального лідерства серед молоді Львова та Львівської області в сучасних умовах. Його мета – спільно з молоддю проаналізувати лідерство, отримати навички життєстійкості та сформувати уявлення про те, яке місце молоді в творенні змін в громадах та майбутнього України.

Форум спрямований на представників молодіжних рад, молодіжних центрів/просторів, учнівське самоврядування, громадські організації, активних школярів та студентів ВНЗ, а також на ВПО.

“З першого дня повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України молодь Львівщини зорганізувалась та кожного дня працює над наближенням перемоги у різних напрямках діяльності. І цей захід показує, що наша молодь не боїться брати на себе відповідальність, розвиває свої навички лідерства, щоб у найближчому майбутньому стати рушієм змін та відбудови України”, – зазначає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Для того, щоб взяти участь у форумі, необхідно до 21 травня 23:00 год (включно) заповнити реєстраційну форму за посиланням: https://1ll.ink/UyeKq 

Участь у форумі безкоштовна, але потребує попередньої реєстрації. Підтвердження участі та додаткову інформацію організатори надішлють у Telegram зареєстрованим учасникам.

Додаткову інформацію про форум можна отримати у  соціальних мережах: https://www.facebook.com/events/1545786162634197?ref=newsfeed