На Львівщині стартували щорічні Комплексні спортивні Ігри

У суботу, 27 лютого, стартували ХХХ Спортивні Ігри Львівщини. Це наймасштабніший спортивно-оздоровчий проект серед збірних команд громад Львівщини.

Загалом у межах Комплексних Ігор заплановані змагання з 16 видів програми. Вони відбуватимуться у різних куточках Львівщини впродовж року. Змагання відбуваються у трьох напрямах: серед дорослих, ветеранів та людей з інвалідністю. Координатором Ігор є обласний центр «Спорт для всіх» у межах Комплексної програми фізичної культури та спорту Львівщини.

«Спортивні ігри Львівщини – проєкт, що вже не один рік успішно розвивається в нашій області. Зараз комунікуємо з Міністерством молоді та спорту, аби Ігри були масштабовані на всю Україну. Радіємо, що можемо поділитись напрацюваннями з іншими областями», – зауважує керівник управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.

Першими у боротьбу за медалі вступили бадмінтоністи. На кортах “Команчеро”, за перемогу змагались 17 команд територіальних громад в категорії «Дорослі» та 11 команд у категорії «Ветерани».

Золото змагань серед дорослих виборола команда Львівської громади, на другому місці – Трускавецька громада, а на третьому – Стрийська.

Серед ветеранів переможцями стала Трускавецька громада, друге місце виборола Бориславська громада, а третє – Самбірська.