Андрій Федечко — срібний призер Чемпіонату України з сучасного п‘ятиборства

Учора, 13 серпня, в Києві завершився чемпіонат України з сучасного п’ятиборства. Цілий ряд нагород на змаганнях вибороли представники Львівщини.
Лише 16 залікових очок після п’яти дисциплін – фехтування, плавання, стрільби, бігу та конкуру віддалило львів’янина Андрія Федечка від “золота” чемпіонату, у підсумку вихованець Львівської школи вищої спортивної майстерності посів ІІ місце в особистих змаганнях серед чоловіків. Перемогу святкував представник Києва Денис Павлюк.
В командних змаганнях серед чоловіків львів’яни в складі Андрія Федечка, Дмитра Балюка, Юрія Ковальчука вибороли бронзові нагороди чемпіонату.
Серед жінок найкращою серед львів’янок стала Ольга Клуннікова, яка посіла 5 місце. У командних змаганнях серед жінок тріо львівських дівчат: Ольга Клуннікова, Руслана Война та Олександра Горлова стали “срібними” призерками національних змагань, випередивши найближчих переслідувачів, команду міста Києва, лише на “1” заліковий бал. У командному заліку серед юніорок команда дівчат також виборола “срібні” нагороди.
В особистому заліку серед юніорів Юрій Ковальчук завершив змагання за крок до медалі – 4 місце, серед юніорок Ольга Клуннікова також на 4 позиції турнірної таблиці.