Правоохоронці Львівщини змагалися за Кубок Незалежності

Сьогодні завершились фінальні ігри Кубка Львівської обласної організації ФСТ “Динамо” України з мініфутболу. Змагання цьогоріч провели з нагоди Дня Незалежності України.
На мініфутбольному майданчику організації позмагались за перемогу 8 команд, зокрема представники Галицької митниці, Служби судової охорони, Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України, Головного управління Національної поліції у Львівській області, Управління патрульної поліції у Львівській області, Львівського прикордонного загону, Західного оперативного територіального об’єднання Національної гвардії України та Львівської прокуратури.
Після напружених футбольних баталій переможців та призерів відзначили пам‘ятними нагородами та кубками.
«Ви ті, хто своєю щоденною працею забезпечує спокій, постійний розвиток та утвердження нашої незалежності. Дуже важливо, що тут, на базі ФСТ «Динамо» усе частіше відбуваються такі змагання серед правоохоронців і щороку ми бачимо більше команд та якісніші ігри. З такими спортивними, товариськими та злагодженими правоохоронцями, Львівщина точно у безпеці», — зауважив на церемонії нагородження начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім’як.
Відтак, переможцями змагань стали представники Західного оперативного територіального об’єднання Національної гвардії України. Також саме спортсмен цієї команди Маркіян Лесько став найкращим гравцем змагань.
Срібло — у команди Головного управління Національної поліції у Львівській області. У цій команді також відзначили найкращого воротаря — Ярослава Чопка.
Третіми стали спортсмени Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України. Найкращим захисником змагань став представник цієї команди Іван Смола. А найкращим бомбардиром став спортсмен команди Галицької митниці Роман Вишиваний.