Збірна Львівщини виборолу бронзу на Спартакіаді держслужбовців

У неділю, 26 вересня, у Чорноморську завершилась ХХІІ Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців та посадових осіб органів місцевого  самоврядування. Загалом у змаганнях взяли участь 362 службовці у складі 17 команд областей. Змагались спортсмени у шашках, волейболі,  футзалі, шахах та настільному тенісі.

Львівщину на Спартакіаді представили 23 особи, серед яких службовці Державної податкової служби України, Державної казначейської служби України, Пенсійного фонду України, старости сіл, представники районних державних адміністрацій, та міських, сільських та селищних рад.

У загальному заліку збірна Львівщини посіла 3 загальнокомандне місце, поступившись лише командам Хмельницької та Полтавської областей. Золото у командних змаганнях вибороли шашкісти Львівщини. 

В особистих змаганнях медалі вдалось вибороти двом представникам Львівщини. Василь Ладанай, заступник начальника Самбірського районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області,  став переможцем у змаганнях з шашок, а Олена Біленька, головний державний ревізор-інспектор Західного регіонального управління ДПС по роботі з ВПП,  виборола у цих же змаганнях бронзу.