30 молодих людей провели вікенд з учасниками АТО

На Львівщині завершився «Вікенд з учасником АТО», організований громадською організацією «Ідея» спільно з управлінням молоді та спорту Львівської облдержадміністрації. Захід зібрав 30 молодих людей з області. У межах дводенного  тренінгу учасники отримали  практичні й теоретичні уміння із правил безпечного і правильного поводження зі зброєю, базові знання з внутрішньої та зовнішньої балістики, техніки стрільби з основних стрілецьких положень. Окрім того, для молоді відбувся історично-патріотичний квест, практичний курс «Основи маскування, персонального укриття», а також турнір з настільних ігор.

«Ми вкотре проводимо такий захід з метою популяризації національно-патріотичного виховання в нашій державі. На такому вікенді молодь розвиває свою патріотичну свідомість і відповідальніше ставиться до збереження нашої держави. На мою думку, це хороше поєднання відпочинку та навчань для розвитку фізичного, психічного та духовного здоров’я молоді» – зазначив, голова ГО «Ідея» Володимира Драбчука.

Серед основних завдань проєкту – національно-патріотичне виховання молоді, спілкування з учасниками АТО та ООС, викладення практичних навичок з тактики ведення бою, практичні тренінги з надання першої медичної допомоги, практичні навички виживання в природних умовах.

Нагадаємо, що захід був проведений у межах конкурсу проєктів управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Обласної програми «Молодь Львівщини».