10 золотих медалей вибороли велосипедисти Львівщини на чемпіонаті України

Наприкінці серпня у Києві відбувся Чемпіонат України з велосипедного спорту на відкритому треку з олімпійських номерів програми. Львівщину на змаганнях представила команда у складі 18 спортсменів.

10 золотих, 14 срібних та 7 бронзових медалей – такий результат вдалось показати нашим велосипедистам.

Рекордсменом за кількістю медалей став 16-річний Даниїл Яковлев. Йому вдалось вибороти золото у гонках омніум та медісон, срібло у командній гонці та бронзу у командному спринті.

Одразу дві золоті медалі вдалось вибороти і Соломії Лукачук – у командному спринті та командній гонці. Вона також стала віцечемпіонкою у гонці медісон. Двічі на найвищу сходинку п’єдесталу піднімалась і Кароліна Келюх – вона перемогла у спринті, кейріні та стала бронзовою призеркою у командному спринті.

Тетяна Клімченко перемогла у командному спринті та стала віцечемпіонкою в омніумі та медісоні. У командному спринті золото також вдалось вибороти Назару Шишлику, Брію Мудрому та Сергію Білому. Останній також став бронзовим призером у спринті.

Олександ Федоров та Микита Яковлев двічі стали віце-чемпіонами

– перший у командному спринті та кейріні, а другий – у командній гонці та медісоні.

Срібло у командній гонці та бронзу у командному спринті вдалось вибороти одразу трьом нашим спорстменам: Анастасії Кривич, Матвію Хацинському та Володимиру Кондратенку. Віце-чемпіоном у командній гонці та медісоні також став Богдан Бориславський.

По одній медалі вибороли Андрій Ганзін, Юлія Паньків та Михайло Курляк: срібло у медісоні, срібло у командному спринті та бронза у цій де дисципліні відповідно.