У Рудниках відкрили спортивний майданчик для мініфутболу

Подвійне свято сьогодні в школярів Рудниківського навчально-виховного комплексу Миколаївської громади. У День знань тут відкрили новий спортивний майданчик зі штучним покриттям. 
«Попереду вас чекають місяці праці над собою, пізнання нових наук. Але пам‘ятайте, що надзвичайно важливо робити перерви і відпочивати. Не за іграми на смартфоні, а з користю для свого здоров‘я. Це місце ідеально підходить для цього. Достатньо взяти м‘яч, кількох друзів і, повірте, перерва чи відпочинок після уроків стане значно цікавішим», – наголосив у вітанні учням директор Львівського обласного центру «Спорт для всіх» Вадим Климович.
Спорудили майданчик у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини, яку реалізовує управління молоді та спорту Львівської ОДА. На цей об‘єкт з обласного бюджету скерували 700 тисяч гривень.
Усього в межах обласної програми передбачене спорудження 13 майданчиків впродовж року. Окрім Рудників, вже готові об‘єкти у Дідилові Новояричівської громади, Рудках, Мостиськах та Соколі Кам‘янка-Бузької громади.