Юніорська збірна легкоатлетів Львівщини виборола три медалі на Чемпіонаті України

У Сумах учора, 28 січня, завершився Чемпіонат  України  з легкої  атлетики  у приміщенні серед юніорів 2002 року народження та молодших.  Участь у змаганнях брали збірні команди областей та міста Києва. Загалом – понад 400 учасників.

Збірній команді Львівщини вдалось вибороти три медалі. Зокрема, випускниця Буської ДЮСШ Уляна Рачинська стала віцечемпіонкою у дисципліні біг 1500 м. Дистанцію Уляна здолала за 4.37,33. Це особистий рекорд  спортсменки, на чемпіонаті вона вперше виконала норматив кандидата у майстри спорту України. Уляна  є студенткою Львівського фахового коледжу спорту та представляє Львівську ДЮСШ № 2. Перший тренер Володимир Єретик. Зараз тренується у Віталія Тарнакіна.

Вихованка Буської ДЮСШ Вікторія Діжак стала срібною призеркою у  спортивній ходьбі 3000 м. Вікторія фінішувала з результатом 14.45,58. Тренери – Володимир Єретик та Юліан Єретик.

Бронзову  медаль виборов Максим Караїм  у дисципліні біг 2000 м з перешкодами. Здолавши дистанцію за 6.01,13, Максим також встановив особистий рекорд. Легкоатлет є студентом Львівського  фахового коледжу спорту та представляє КДЮСШ “Здоров’я” ФСТ  Динамо, тренер Михайло Сташків.