Чотири медалі особистої першості: як учора виступили львівські лучники на чемпіонаті України

Фото Олександра Калініченка 

Учора, 2 серпня, на чемпіонаті України зі стрільби з лука серед шкіл вищої спортивної майстерності, дитячо-юнацьких спортивних шкіл, фізкультурно-спортивних товариств, спортивних клубів, шкіл та училищ олімпійського резерву визначилися переможці в особистій першості. 

В олімпійському раунді найкращий результат серед чоловіків продемонстрував львівський лучник, Заслужений майстер спорту зі стрільби з лука, чемпіон Європи та світу у команді, дворазовий рекордсмен світу Маркіян Івашко. До топ-5 лучників потрапили ще двоє львів’ян: Георгій Іваницький, який зупинився за крок до медалі, та Сергій Макаревич, який фінішував п’ятим. 

Серед львівських лучниць найкраще виступила Заслужений майстер спорту України, член національної збірної зі стрільби з лука Вероніка Марченко. Наша лучниця виборола бронзу. 

У дивізіоні “Блочний лук” одразу двоє львівських лучників вибороли призові місця. Так, переможцем став Святослав Дуліба, а Костянтин Школьний виборов бронзу.  

Нагадаємо, чемпіонат України проходить на навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України. Уже сьогодні за завтра триватиме командний олімпійський раунд.