Чемпіон «Ігор Нескорених» Павло Лучків займатиметься розвитком ветеранського спорту на Львівщині

До команди Львівського обласного центру спорту людей з інвалідністю «Інваспорт» приєднався ветеран, володар золотої медалі міжнародних «Ігор Нескорених» Павло Лучків. Про це розповів керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк. 

«Ключовий принцип, який ми втілюємо у проєкті «Ліга Нескорених» — це рівний рівному. Дуже важливо, щоб ініціативи з розвитку ветеранського спорту не лише йшли від нас, а й підтримувались та розвивались ті ідеї, які є в самих військових та ветеранів. Одне з ключових завдань Павла — бути ефективним комунікатором між нашим управлінням та підпорядкованими установами та ветеранським середовищем», — зазначає Роман Хімʼяк. 

Павло Лучків – ветеран Збройних сил України. Воював у лавах 24-тої окремої механізованої бригади. 15 січня 2015 року отримав осколкове поранення лівого передпліччя у селі Кримське Луганської області. 

Цьогоріч він виборов золоту нагороду на міжнародних «Іграх Нескорених» у Дюссельдорфі зі стрільби з лука. Павло також представляв нашу країну у баскетболі на візках та настільному тенісі.

Нагадаємо, «Ліга Нескорених» — проєкт спортивних можливостей для військових та ветеранів від управління молоді та спорту Львівської ОВА. На вихідних у Стрийському парку у Львові у межах програми відбувся благодійний забіг «Спорт об’єднує», на якому збирали кошти для реабілітаційного центру «NextStep Ukraine».