Центр «Спорт для всіх» розпочав серію заходів для вихованців дитячих будинків

Вже традиційно впродовж листопада-грудня на Львівщині відбуватимуться фізкультурно-спортивні заходи під гаслом «Ти зможеш, якщо зміг я». Їх Львівський обласний центр «Спорт для всіх» разом з районними центрами та за підтримки Управління фізичної культури та спорту проводить для вихованців дитячих будинків-інтернатів, сиротинців та учнів загальноосвітніх шкіл.

Цьогоріч серію таких заходів розпочали з Золочева. Тут у приміщенні центру «Спорт для всіх» провели динамічні змагання для вихованців дитячого будинку сімейного типу, яким опікується подружжя Анісімових. Дмитро та Ольга переїхали на Львівщину із Криму у 2014 році. Вони виховують четверо рідних дітей та ще двох дітей-сиріт: 15-ти та 12-ти років.  Цей дитячий будинок сімейного типу відкрили у серпні цього року.

Загалом метою цієї програми є виховання шанобливого ставлення до власного здоров’я, формування звички до регулярних занять фізичною культурою у дітей.

«Такі змагання — чудова можливість привити дітям любов до спорту у ненав’язливий спосіб. Ігри, естафети, чесна боротьба за перемогу — все це викликає у малечі цілий спектр позитивних емоцій. Зазвичай наприкінці таких заходів діти питають нас, чи приїдемо ще», — розповідає директор Львівського обласного центру «Спорт для всіх» Вадим Климович.

На згадку про заходи учасники отримали пам’ятні медалі, грамоти та спортивний інвентар.