ХХХІІІ «Спортивні Ігри Львівщини» розпочнуться зі змагань з бадмінтону

«Спортивні Ігри Львівщини» – наймасштабніший соціально-спортивний проєкт у якому беруть участь збірні команди територіальних громад Львівщини. Такі змагання тривають впродовж року: відбувається серія турнірів з різних видів спорту. Результати усіх заходів згодом підсумовують.

 

Цьогоріч учасники змагатимуться у бадмінтоні, плаванні, настільному тенісі, шашках, скандинавській ходьбі, змаганні спортивних сімей “Мама, тато і я – спортивна сім’я”, баскетболі, пляжному волейболі, баскетболі 3х3, оздоровчому туризмі, легкоатлетичному кросі, волейболі, шахах та стрільбі з пневматичної зброї.

 

Турнір із першого виду програми, бадмінтону, відбудеться у Львові 17 лютого. Змагання пройдуть на кортах «Команчеро» та розпочнуться о 10:00.

«Спортивні Ігри Львівщини» – це один з наймасовіших проєктів нашого управління. Лише у фінальних змаганнях минулоріч взяли участь понад 1600 учасників. Важливо, що до спорту таким чином залучені різні верстви населення, адже визначаємо найсильніших серед дорослих, ветеранів та людей з інвалідністю. Люди приходять на змагання сім’ями, показують приклад дітям, як активно проводити дозвілля. Це простір для занять спортом, спілкування та здорового способу життя», – розповів начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.