Форум координаторів проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» відбувся на Львівщині

На базі спортивного комплексу Львівського державного університету фізичної культури ім. Івана Боберського завершили другий регіональний форум координаторів, присвячений розвитку та реалізації фізкультурно-оздоровчих заходів та змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів та учениць закладів загальної середньої освіти у 2024-2025 навчальному році у Львівській області. 

До заходу долучилися представники територіальних громад Львівщини та районних адміністрацій – загалом 90 осіб.

Разом з представниками громад та спортивних федерацій:

  • аналізували результати минулого сезону
  • визначили основні напрямки розвитку шкільного спорту
  • розробили детальний план проведення змагань на 2024-2025 навчальний рік

У другій частині семінару активно працювали над організацією та проведенням заходів у межах шкільних ліг. Представники федерацій гандболу, футзалу, волейболу, баскетболу, регбі, черліденгу та спортивного орієнтування ознайомили присутніх з особливостями проведення змагань з видів спорту відповідно до регламентів  сезону 2024-2025. Особлива подяка федераціям регбі, спортивного орієнтування та черліденгу за цікаві майстеркласи!

Дякуємо всім учасникам за зацікавленість та плідні дискусії! Разом ми будуємо сильну спортивну спільноту шкільних ліг.

“Всеукраїнські шкільні ліги організовують вдруге. Минулого року на перший, шкільний етап на Львівщині зареєструвалася найбільша в країні кількість команд – 2875. Цьогоріч кількість видів спорту збільшилася, тож і учасників очікуємо ще більше. Працюємо, аби провести змагання на високому рівні”, – каже керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк.