У селищі Дубляни Самбірського району відкрили новий стадіон майже на 800 глядацьких місць

Справжнє спортивне свято сьогодні у Дублянах на Самбірщині. Після капітального ремонту у селищі урочисто відкрили стадіон. Тут встановили трибуни та їх накриття, навели лад з адміністративною будівлею та облаштували поліуританові бігові доріжки та ігровий майданчика для пляжного волейболу.

Фінансування об’єкту здійснювались з обласного, місцевого бюджетів та позабюджетних коштів. Левову частку робіт громада виконала своїми силами.

Одразу після відкриття, в якому взяли участь заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко та заступник начальника управління молоді та спорту Андрій Тур, на стадіоні розпочався футбольний матч чемпіонату Львівської області між командами «Дубляни» та «Судова Вишня». А на майданчику зі штучним покриттям поруч розпочали змагання футболісти з різних шкіл Новокалинівської громади, до якої належать Дубляни.

Нагадаємо, капітальний ремонт стадіону здійснювався у межах Комплексної програми фізичної культури та спорту Львівщини, яку реалізовує управління молоді та спорту Львівської ОДА.