У Самборі завершується реконструкція стадіону імені Лева Броварського

Роботи із реконструкції стадіону у Самборі вже вийшли на фінальний етап. На об’єкті завершується монтаж трибун для фан-зони, вже облаштовано бігові доріжки, на яких ще буде нанесено спеціальну розмітку. Триває благоустрій внутрішнього подвір’я стадіону.

Хід реконструкції стадіону цього тижня проінспектували голова Львівської ОДА Максим Козицький, заступник голови Юрій Бучко, керівник управління молоді та спорту Роман Хім‘як.

«Стадіон імені Лева Броварського – це один з найбільш масштабних спортивних проєктів на Львівщині. Його відкриття створить комфортні умови дітям для занять у спортивних секціях. Тішить, що роботи з його реконструкції вже на завершенні», – сказав Максим Козицький.

Стадіон розрахований на 2500 глядачів, тут можна буде грати у футбол та волейбол, займатися легкою атлетикою. Реконструкція проводиться в межах президентської програми «Велике будівництво».

«Стадіон імені Лева Броварського розташований практично у центрі міста. Переконаний, що як тільки роботи завершаться, тут вируватиме спортивне життя від ранку й до вечора щодня, а вихованці дитячо-юнацької спортивної школи зможуть тренуватись ще якісніше та демонструвати ще кращі результати», – зауважує Роман Хім‘як.