У Раві-Руській відкрили перший спортивний майданчик з наливним покриттям

Сьогодні, 23 серпня, у Раві-Руській на Жовківщині відкрили спортивний майданчик з наливним покриттям. Участь у відкритті взяв голова Львівської ОДА Максим Козицький. 

“Такі майданчики є багатофункціональними. Тут можна займатися одразу кількома видами спорту. У Раві-Руській є кілька майданчиків зі штучним покриттям, а тепер поблизу стадіону є ще й майданчик для занять ігровими видами спорту.  Такі об’єкти будуються щонайменше на десяток років, тому це дуже вдала інвестиція для розвитку містечка”, – зауважив Максим Козицький.

На новому майданчику відбувся товариський матч – між чиновниками та юними гравцями місцевої команди «Локомотив» міста Рава-Руська. Закінчився нічиєю – 3:3.

Майданчик спорудили у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. Вона передбачає, що частину коштів на об’єкт виділяють з обласного бюджету, а частину фінансує громада. Загальна кошторисна вартість об’єкту — майже 2 мільйони гривень, з яких 1 мільйон спрямовано з обласного бюджету.

У межах цієї програми на Львівщині за останні два роки спорудили 37 майданчиків зі штучним покриттям та модернізували 3 стадіони.