У межах «Спортивних Ігор Львівщини» позмагалися плавці

9 березня у Дрогобичі відбувся другий вид програми ХХХІІІ обласних комплексних змагань «Спортивні Ігри Львівщини» – плавання.  

«Спортивні Ігри Львівщини» – це наймасштабніший соціально-спортивний проєкт у якому беруть участь збірні команди територіальних громад Львівщини. Такі змагання тривають впродовж року: відбувається серія турнірів з різних видів спорту. Результати усіх заходів згодом підсумовують. Це один з пріоритетних проєктів управління молоді та спорту, адже він залучає різні верстви населення: дорослих, ветеранів та людей з інвалідністю,» – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

У змаганнях з плавання боролися 11 команд у категорії «дорослі», 10 команд «ветеранів» та 7 команд в категорії «люди з інвалідністю»️.

ПЕРЕМОЖЦЯМИ ТА ПРИЗЕРАМИ СТАЛИ:

🔷 категорія «дорослі»

1. Червоноградська ТГ 

2. Дрогобицька ТГ 

3. Трускавецька ТГ

 

🔷категорія «ветерани»

1. Новороздільська ТГ

2. Сокальська ТГ

3. Дрогобицька ТГ

 

🔷категорія «люди з інвалідністю»

1️. Сокальська ТГ

2. Самбірська ТГ

3. Новороздільська ТГ

 

Попереду змагання з ще 12 видів спорту: настільного тенісу, шашок, шахів, волейболу, пляжного волейболу,баскетболу, баскетболу 3х3, легкоатлетичного кросу, скандинасвської ходьби, спортивного туризму, стрільби та сімейні батли «мама, тато я- спортивна сім’я». Стежте за новинами на сторінках Управління молоді та спорту Львівської ОДА та Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.