У межах «Спортивних Ігор Львівщини» відбулися змагання з настільного тенісу

7 квітня відбувся третій вид програми ХХХІІІ обласних комплексних змагань «Спортивні Ігри Львівщини» – настільний теніс.

Змагання пройшли в академії настільного тенісу Віктора Дідуха, що в селі Андріївка Буської територіальної громади.

«Спортивні Ігри Львівщини» – це наймасштабніший соціально-спортивний проєкт у якому беруть участь збірні команди територіальних громад Львівщини. Впродовж року відбувається серія турнірів з різних видів спорту. Результати усіх заходів згодом підсумовують і так визначають переможців та призерів.

«Це один з пріоритетних проєктів управління молоді та спорту, адже він залучає різні верстви населення: дорослих, ветеранів та людей з інвалідністю,» – розповідає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

У змаганнях з настільного тенісу взяли участь 140 людей, які представляли 47 команд територіальних громад області: 21 команда в категорії «дорослі», 17 команд в категорії «ветерани» та 9 команд у категорії «люди з інвалідністю».

ПЕРЕМОЖЦЯМИ ТА ПРИЗЕРАМИ СТАЛИ:

Категорія «дорослі»:

  1. Жовківська ТГ 
  2. Самбірська ТГ 
  3. Сколівська ТГ

Категорія «ветерани»:

  1. Самбірська ТГ
  2. Стрийська ТГ
  3. Бориславська ТГ

Категорія «люди з інвалідністю»:

  1. Новороздільська ТГ
  2. Сокальська ТГ
  3. Щирецька ТГ

Попереду – змагання з ще 11 видів спорту: шашок, шахів, волейболу, пляжного волейболу, баскетболу, баскетболу 3х3, легкоатлетичного кросу, скандинасвської ходьби, спортивного туризму, стрільби та сімейні батли «мама, тато я – спортивна сім’я». Стежте за новинами на сторінках Управління молоді та спорту Львівської ОДА та Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.