У Львівському обласному госпіталі інвалідів війн та репресованих ім. Ю. Липи провели перше в сезоні тренування з боча та стрільби з лука

Тренування організували в рамках «Ліги Нескорених» – проєкту управління молоді та спорту Львівської ОВА, націленого на фізичну та психологічну реабілітацію військових через спорт.

Азам лучного спорту навчав спортсмен, тренер зі стрільби з лука Назар Павло. А з боча учасників знайомили Володимир Любіжанін (т.в.о начальника КЗ ЛРЦ «Інваспорт») та Сергій Колосов (директор ЛОК ДЮСШОІ «Галичина»).

Тренування з боча відтепер проводитимуть щовівторка та щоп’ятниці, а  стрільби з лука – щовівторка. Заняття триватимуть на спортивному майданчику на території Львівського обласного госпіталю ветеранів війн та репресованих ім. Ю. Липи у Винниках з 15:30 до 17:00.

Якщо виникнуть запитання, телефонуйте:

  • щодо гри боча: Любіжанін Володимир 0974613266,  Колосов Сергій  0984511703, 
  • щодо стрільби з лука – Лучків Павло 0672372089.

«Хочемо наголосити, що на Львівщині ветерани війни можуть обрати для себе будь-який вид спорту, який розвивають у низці обласних спортивних закладів: КДЮСШ ім. Юрія Кутенка, дитячо-юнацькій спортивній школі для осіб з інвалідністю «Галичина», Львівському регіональному центрі «Інваспорт», спеціалізованій дитячо-юнацькій спортивній школі олімпійського резерву «Веслярик» та комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі імені Дмитра Сидорука. Заняття адаптовані для людей з інвалідністю, тож доступні всім. Тренування для наших воїнів та ветеранів безкоштовні», – каже керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Більше про спортивні можливості для ветеранів дивіться тут.