У Львові відбудеться турнір з вільної боротьби на призи бронзової медалістки Олімпійських Ігор

Перший турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат на призи Алли Черкасової відбудеться 19 грудня. 

Алла Черкасова — українська борчиня вільного стилю, бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 року, чемпіонка світу та Європи, призерка чемпіонатів світу і Європи, золота медалістка Кубку світу, майстер спорту України міжнародного класу. 

«Подружжя борців Алли Черкасової та Олексія Мельника жили на Київщині, але з початком повномасштабного вторгнення повернулися до Львова. Відтоді вони працюють тренерами у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі «Атлет» та виховують молоде покоління борців. Це дуже сильні тренери, які справді люблять свою справу та викладаються у ній на повну. Тож впевнений, що і турнір буде потужним,» – розповідає начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

 

Цьогоріч учасниками змагань будуть юнаки та дівчата у таких вікових категоріях:

Юнаки:

2013-2015 р. н. 

2011-2013 р. н. 

2009-2011 р. н. 

Дівчата:

2010-2012 р. н.

 

Змагання відбудуться у залі боротьби спорткомплексу «Динамо», де тренуються борці КДЮСШ «Атлет» (вул. Стуса, 4).  Початок – о 10:00 год.

Додамо, що в межах обласної програми підтримки збірних команд у зал, де тренують Алла та Олексій, цьогоріч придбали новий борцівський килим.