Триває реєстрація на військово-патріотичний вишкіл «Молодь вчиться перемагати»

Вишкіл відбудеться 12 серпня у ліцеї імені Героїв Крут. 

Зголошуватися запрошуємо представників молодіжних центрів, молодіжних рад та громадських організацій. Кожен учасник отримає відповідні сертифікати про проходження вишколу.

У програмі заходу: 

  •  стрільба в тирі;
  •  управління дронами;
  •  гра в пейнтбол;
  •  тактична медицина;
  •  навчання від спецпідрозділу “Омега”;
  •  навчання з мінно-вибухової безпеки.

 

«Запрошуємо взяти участь у військово-патріотичному вишколі “Молодь вчиться перемагати”, організованому Львівською обласною радою спільно з Ліцеєм ім. Героїв Крут та Львівським обласним молодіжним центром у рамках святкування Міжнародного дня молоді. Молоде покоління є опорою нашого суспільства та рушієм демократичних змін. З перших днів повномасштабного російського військового вторгнення в Україну багато молодих хлопців та дівчат, взявши в руки зброю, захищають нашу країну. Військово-патріотичне виховання є важливим аспектом формування світогляду молодих людей, які творять наше майбутнє» – зазначив керуючий справами Львівської обласної ради Ярослав Гасяк.

 

«Цьогоріч нашим пріоритетом є заходи, на яких молодь може отримати практичні знання з військової справи, тактичної медицини та познайомитися зі своїми однолітками з різних куточків не лише Львівщини, але й України. “Молодь вчиться перемагати” є першим інтеграційним проєктом у співпраці з Ліцеєм ім. Героїв Крут, тому це точно проєкт з великим майбутнім», – розповів начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.

Зареєструватися на вишкіл «Молодь вчиться перемагати» можна тут: https://docs.google.com/forms/d/1hMCduhmiRW3Dy0ZoDYbq2AjjVgl63UBCnruGBZMR9Mk/edit