Сформували склад делегатів до участі в установчих зборах Молодіжної ради при Львівській ОВА

27 молодих людей з Львівщини відібрали до участі в установчих зборах Молодіжної ради при Львівській ОВА. Загалом до ініціативної групи подали документи 67 людей, з яких 51 допустили до наступного етапу – співбесіди. 

За результатами співбесіди, сформували загальний рейтинг кандидатів (Протокол №4 від 13.02.2024: https://drive.google.com/file/d/1TuiK00otDc_hCEtsNenpLe89NGTgmLAf/view?usp=sharing).

З критеріями оцінювання можна ознайомитись у Протоколі №3 від 05.02.2024: https://drive.google.com/file/d/1LJqJXGg79DR_N1TJwklzdIKKKeblHBe1/view?usp=sharing

 

«Консультативно-дорадчий орган “Молодіжна рада” відіграє значущу роль у формуванні та реалізації молодіжної політики на регіональному рівні. Цей орган створено з метою забезпечення участі молоді в управлінні державними справами, розробці та впровадженні молодіжних ініціатив та програм.» – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

«У новому складі молодіжної ради буде представлено інтереси різних середовищ молоді, зокрема: інститутів громадянського суспільства, молодіжних рад при територіальних громадах, студентського та учнівського самоврядування. Це важливий процес об’єднання заради спільного результату,» – зазначив в.о. начальна відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Тарас Назарків.

 

Установчі збори відбудуться 23 лютого 2024 року, за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18 (каб. 412) о 15.00 год.