Стартує пʼятий набір до проєкту «Академія молодіжних тренерів»

2 жовтня відкрили реєстрацію на пʼятий набір до програми «Академія молодіжних тренерів», яка пропонує унікальні можливості для розвитку навичок тренерства серед молоді Львова та області. 

«Академія молодіжних тренерів» розрахована на громадських активістів, лідерів студентських організацій та експертів у різних сферах. Вона розпочнеться 26 жовтня і триватиме до 14 грудня.

Програма навчання включає:

  1. Чотири теоретичних модулі, які відбуватимуться щосуботи та охоплюватимуть основи тренінгової діяльності, структуру тренінгу, використання цифрових інструментів та ораторську майстерність.  
  2. Два практичні модулі у вигляді виїзних тренінгів у територіальні громади Львівської області та виступи на тренінговому дні у Львівському обласному молодіжному центрі.  
  3. Випускний захід, на якому учасники зможуть підбити підсумки навчання і презентувати свої результати.

 

Загалом заплановано сім подій, на яких учасники будуть отримувати теоретичні знання та закріплювати їх під час практичних занять. Крім того, кожен модуль супроводжуватиметься виконанням домашніх завдань та спілкуванням у спільному чаті.

 

Таймлайн реалізації проєкту:

– 2 жовтня – 17 жовтня до 10:00 – реєстрація учасників.

– 17-18 жовтня – проведення співбесід.

– 26 жовтня, 2, 9, 16, 23 листопада – навчальні заняття, які проходитимуть щосуботи.

– 25 листопада – 14 грудня – тренінгові виїзди в громади Львівщини.

– 14 грудня – урочистий випускний.

 

Чотири основні модулі виглядатимуть так:

  1. Модуль 1 – Вступ до тренінгової діяльності (26 жовтня):  

Учасники дізнаються про роль тренера, його завдання та цілі. Особлива увага буде приділена навичкам тренера, необхідним для ефективної роботи, а також формуванню першого враження та іміджу.

  1. Модуль 2 – Структура тренінгу (2 листопада):  

Методологія побудови тренінгу, подача інформації та інструкцій для забезпечення залучення авдиторії вивчатимуть на другому модулі.

  1. Модуль 3 – Застосування цифрових інструментів для гейміфікації тренінгу (9 листопада):  

Майбутні тренери навчаться використовувати додатки для покращення інтерактивності тренінгів, вимірювання рівня знань та створення презентацій.

  1. Модуль 4 – Ораторська майстерність тренера (16 листопада):  

Останній теоретичний модуль присвячений подоланню страхів, розвитку ораторських навичок та роботі над технікою голосу, міміки та жестів.

 

Практичні тренінги відбуватимуться з 25 листопада по 14 грудня, включаючи тренінгові виїзди до різних громад Львівщини та виступи на тренінговому дні у ЛОМЦ.

Тривалість кожного модуля складатиме 5 годин. 

Учасники програми – молодь віком від 18 до 30 років, яка спеціалізується на темах проєктного менеджменту, командотворення, фінансової грамотності, тайм-менеджменту та екозвичок. Програма орієнтована на мешканців Львова та Львівської області, які прагнуть стати експертами у сфері тренінгової діяльності.

«Академія молодіжних тренерів» надає унікальні можливості для розвитку тренерства, формування навичок ефективного спілкування з авдиторією та професійного зростання. Учасники отримають можливість не лише навчатися, але й застосовувати знання на практиці під час виїзних тренінгів у громадах Львівщини.

Запрошуємо всіх зацікавлених реєструватися та приєднуватися до другого набору Академії. Реєстрація триває до 17 жовтня за посиланням: https://forms.gle/9VwuuCa51wNDAcR96 .