Станіслав Горуна – чемпіон Європи з карате

У фінальному поєдинку чемпіонату Європи з карате у вазі до 75 кг перемогу здобуває львів’янин Станіслав Горуна. З рахунком 3-1 він перемагає багаторазового чемпіона Європи та світу Рафаеля Агаєва з Азербайджану.
На шляху до медалі чемпіонату Європи 2021 каратист Львівщини блискуче провів ще чотири поєдинки: з каратистами з Нідерландів, Люксембургу, Косово та Хорватії.
Станіслав – Заслужений майстер спорту та капітан української національної збірної України з карате, переможець Всесвітніх ігор 2017 року та Європейських ігор 2019 року. Він також володар олімпійської ліцензії на Ігри у Токіо. Тренує Станіслава Антон Нікулін.
Ще одну медаль для Львівщини виборола Катерина Крива. У бронзовому фіналі вона зустрілась їх спортсменкою з Сербії Єленою Мілівоєвіч. Представниця Львівщини перемогла з рахунком 5:0. Тренує Катерину Криву Ігор Богдан.
Раніше на чемпіонаті Катерина без поразок дійшла до півфіналу, перемігши суперниць з Косово (2:0), Люксембургу (1:0) та Чорногорії (4:3), однак в боротьбі за вихід до фіналу каратистка Львівщини поступилася Шарі Губріч з Німеччини (0:4).