Спорт та активне дозвілля: усі доступні локації на Львівщині зібрали на інтерактивній карті

На Аналітичному порталі Львівщини доступний новий дашборд, тобто інтерактивна карта, яка містить докладну інформацію про спортивні комплекси, дитячо-юнацькі спортивні школи, спортклуби, пластові осередки та молодіжні центри.

Проєкт реалізували за підтримки департаменту економічної політики Львівської обласної військової адміністрації.

Ресурс має інтуїтивно зрозуміле фільтрування закладів, яке дозволяє користувачам з легкістю знаходити і вибирати оптимальний варіант для своїх дітей, забезпечуючи їм можливість займатися улюбленим видом спорту якнайближче до дому.

Кожен об’єкт містить контактну інформацію, дані про кількість тренерів, спортсменів, доступні види спорту, сторінки в соцмережах, фото тощо.

«Ми зібрали на одному дашборді усі заклади спорту, пластового руху, молодіжні центри, аби зробити пошук активного відпочинку легшим і більш доступним для кожного. Особливо корисним він буде для батьків, які шукають спортивні заклади для своїх дітей; для молоді, яка бажає займатися спортом або вступити до спортивного клубу; а також для всіх, хто цікавиться активним способом життя та бажає знайти спортивні заклади в своєму районі», – зазначив начальник управління молоді та спорту Роман Хім’як.

«Для підлітків та молоді така інтерактивна мапа відкриває двері до нових можливостей для відпочинку, освіти та розвитку. Вони зможуть легко знайти молодіжний центр, де проходять захопливі події, тренінги та зустрічі, які допоможуть їм знайти нових друзів та розкрити свій потенціал,» – розповів директор департаменту економічної політики Степан Куйбіда.

Дашборд доступний за посиланням: https://bit.ly/3V6CpRk