Спортивний клуб «Енергія» відзначає 20-річчя створення

Учора, 27 травня, у Львові відбулись урочистості з нагоди ювійленої річниці створення спортивного клубу «Енергія». За час існування клуб тричі виборював титул чемпіона Україна та 5 разів ставав володарем Кубку України.

Привітав клуб з 20-річчям створення голова Львівської ОДА Максим Козицький. У вітальному слові він наголосив, що «Енергія» – це клуб, який може похвалитись   традиціями і яскравими перемогами на національній арені.

«А особливо приємно те, що це клуб, який створений і підтримується бізнесом. Бо розвиток спорту державою, місцевим самоврядуванням – це одне, це те що має апріорі бути, а коли до справи долючаються підприємці, ми виходимо на зовсім інший рівень», – зазначив Максим Козицький.

Керівник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як наголошує, що футзал – один з найпопулярніших та наймасовіших видів спорту.

«Те, що в області є така зразкова команда, гравці якої неодноразово отримували виклики до складу національної збірної, насправді суттєво допомагає у популяризації цього виду спорту на Львівщині. Переконаний, що попереду у команди ще більше успіхів та чемпіонських титулів», – зауважув Роман Хім‘як.

З нагоди ювілею клуб підготував для вболівальників фільм про історію та успіхи команди. Фільм розповідає про шлях до перших перемог, про три чемпіонства та інші нагороди, європейську арену, кубкові рекорди і майбутнє клубу. У ньому чимало цікавих моменти важливих матчів, красиві голи та емоції, інтерв’ю засновників клубу, ключових гравців і тренерів. Переглянути відео можна тут: “ЕНЕРГІЯ”-2О РОКІВ !


Фото: Львівська обласна рада.