Спортивний вікенд на Львівщині: що можна відвідати

 

На Львівщині після строгих карантинних обмежень відновлюється щоразу більше спортивних заходів обласного та національного масштабу. Управління молоді та спорту Львівської ОДА зібрало найцікавіші події, які можна відвідати цими вихідними.

У басейні СКА від учора триватимуть матчі заключного четвертого туру української ватерпольної Суперліги. Ватерполісти львівського «Динамо» вже забезпечили собі золото змагань, однак на глядачів все ж чекають видовищні матчі.

Цими вихідними у Львові також тривають фінальні змагання Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги дивізіону Б серед юнаків 2009 року народження. Змагання відбуваються у першій половині дня.

Сьогодні у Палаці спорту «Галичина» відбудеться Кубок спортивного клубу «КАНКУ» з шинкіокушинкай карате. У поєдинках за звання найкращого в різних категоріях зійдуться близько 700 спортсменів.

У легкоатлетичному манежі Навчально-спортивної бази вже розпочалась відкрита першість обласної спеціалізованої спортивної школи «Спартаківець» з вільної боротьби. Тут змагатимуться юнаки та дівчата від 8 до 13 років. Це перші змагання в області серед цієї вікової групи з боротьби вільної після тривалого карантину. За медалі змагаються 160 учасників.

На цій же спортивній базі відбудеться турнір з карате «UNION KIDS». Він триватиме також завтра. Це єдиний клубний турнір з карате в Україні, на якому збирається більше 500 учасників з одного клубу.

На стадіоні Навчально-спортивній базі Львівського університету фізичної культури ім. І.Боберського  «СКІФ», нагадаємо, триває Командний чемпіонат України з легкої атлетики серед юнаків та юніорів.

Завтра, 23 травня, у спортивному залі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбудеться IV відкритий всеукраїнський турнір з дзюдо LION JUDO CUP. На змагання до Львова завітають дзюдоїсти з усіх областей України, особливими гостями турніру стануть спортсмени з Голландії. Початок турніру – о 9:30, урочисте відкриття о 13:00.

Спортивне свято завтра заплановане також у Золочеві. Тут Львівський обласний центр спільно з місцевим центром проводитиме захід «Рух заради здоров’я». На учасників чекає танцювальна розминка з тренером,
майстер-клас та змагання для початківців зі спортивного орієнтування, бадмінтону, міні-футболу, фрізбі, флорболу. Початок заходу о 13.00 у Золочівському парку «Здоров’я».