Сорок студентів зі Львівщини пройшли військово-патріотичний табір «НА ЧАСІ»

З 12 по 14 червня на базі «Звенів» у селі Орявчик, що на Львівщині, пройшов військово-патріотичний табір «НА ЧАСІ».

Захід організували за сприяння Львівської обласної державної адміністрації та громадської організації «ІДЕЯ» і присвятили 133 річниці від дня народження Євгена Коновальця – лідера нації та творця ОУН.

Впродовж трьох днів волонтери, учасники бойових дій, педагоги та активна молодь пройшли пізнавальний шлях національної свідомості та вдосконалення. Під час активного навчання молодь мала можливість оволодіти не лише теоретичними знаннями з історії та культури України, військової підготовки, але й отримати практичні навички з керування дронами, користування зброєю, виживання в екстремальних умовах та командної роботи.

«Цей триденний табір став незабутнім досвідом для 40 студентів автомобільно-дорожнього фахового коледжу. Захід сприяв формуванню “ланцюга цінностей українського патріота”, а знання та вміння, набуті під час табору, без сумніву, будуть корисні в майбутньому. Військово-патріотичне виховання — на часі, і такі заходи допомагають виховувати сучасне молоде покоління, готове до викликів сьогодення», – наголошує керівник управління молоді та спорту Роман Хім’як.