Самбісти Львівщини – найсильніші на всеукраїнському турнірі 

З 5 по 6 квітня в приміщенні універсального залу Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МОУ відбувся всеукраїнський турнір з боротьби самбо на призи віцепрезидента Національної федерації самбо України Руслана Мірзалієва. Спортсмени визначали найсильніших серед кадетів та підлітків. У змаганнях взяли участь близько 160 юних борців з 11 областей України, які змагалися у 20 вагових категоріях. 

Представники команди Львівської області продемонстрували вражаючі результати, здобувши перше загальне командне місце!  Наші борці, у складі 40 спортсменів, підкорили п’єдестал нагород, завоювавши одну золоту, дві срібні та шість бронзових медалей. 

Друге командне місце посіла Одеська область, а бронзу у командному заліку забрала Рівненська область.

“До речі, боротьбою самбо безкоштовно можуть займатися військові та ветерани війни у межах проєкту управління молоді та спорту “Ліга Нескорених”. Адаптивні тренування з різних видів спорту проводять у КДЮСШ ім. Юрія Кутенка, ДЮСШ “Галичина” та Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі №1”, – додає керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Як проходять тренування з адаптивного самбо в КДЮСШ ім. Ю. Кутенка можна переглянути тут.