Понад 1800 черлідерок позмагалися у Львові за Кубок України

Змагання відбулися 2-3 грудня на «Боско-Арені». Нагороди розігрували у п’яти вікових групах черлідерки з 15 регіонів України (59 клубів): Києва, а також з Київської, Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Запорізької, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Закарпатської, Харківської та Чернівецької областей.
Львівщину представляли клуби Lviv Angels, Nancy Dolls, Acro Moves, BeLLa, Splesk emojis, Олімп-л. За підсумками змагань наша область увійшла до трійки лідерів за кількістю здобутих нагород.
«Для учасниць ці змагання були особливо важливими, адже тут визначали кандидаток до юнацької, молодіжної і національної збірних України. Ці спортсменки захищатимуть честь країни на головних міжнародних стартах сезону – чемпіонатах світу та Європи, Кубку Світу, етапах Ліги Європи та Кубку Америки,» – розповідає начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як та додає:
«Приємно бачити, що черлідинг займає високі позиції на міжнародній арені. І радий, що Львівська область є невід’ємною частиною цих здобутків. На Кубку України вручили посвідчення майстрів спорту України міжнародного класу срібним призеркам чемпіонату світу в змаганнях фрістайл дуетів Анастасії Малошенко (тренер Наталя Блажко, клуб Lviv Angels) і Єлизаветі Тимофєєвій (тренер Олена Козинець, клуб «Прометей», Камʼянське).»
Також на змаганнях нагороди «Зоряний тренер» отримали 17 тренерів, які делегували спортсменів своїх клубів до збірних команд України на чемпіонат Європи у Вероні. Нагадаємо, що українки виграли в Італії 6 золотих нагород і завоювали перше загальнокомандне місце серед 22 країн-учасниць.