Понад 1000 спортсменок позмагаються за Кубок області з черліденгу цими вихідними

У Винниках на базі Emily Resort 26-27 жовтня відбудеться Кубок Львівської області з черліденгу, який об’єднає спортсменок з різних регіонів України.

Змагання організовує Львівський обласний осередок Всеукраїнської федерації черліденгу за підтримки Всеукраїнської федерації черліденгу.

Участь у змаганнях візьмуть представниці клубів Lviv Angels (включно з ДЮСШ ім. Д. Оббаріуса та КДЮСШ ім. Дмитра Сидорука), Nancy Dolls, BeLLa, Mavky, Acromoves (усі зі Львова); Fenix ​​із Шептицького; ДЮСШ “Тризуб Плюс” з Давидова; Fire Cats та New wave dance з Івано-Франківська, а також клуб “Прометей” із Кам’янського.

Кубок матиме не лише спортивну, а й благодійну мету. Під час змагань організовують збір коштів на придбання медичного обладнання для нового відділення “Дому метеликів” при центрі підтримки мам та дітей “Місто добра”.

“Дім метеликів” зараз вкрай потребує підтримки у відкритті нового відділення для дітей із найважчими хворобами. Установа не отримує допомогу від державного чи міського бюджету та існує лише завдяки пожертвам небайдужих людей. Тому кожен внесок є дуже важливим. 

“Нове медичне обладнання допоможе більшій кількості дітей відновитися та подарує їм шанс на щасливе майбутнє”, – зазначила президентка Львівського обласного осередку черліденгу Наталя Блажко.

 

“Два тижні тому саме у Львові черлідерки зі всієї України розпочинали змагальний сезон. І от знову в нашій області організовують масштабні змагання, які зберуть вдвічі більше учасниць. Цей вид спорту обʼєнує дітей від трьох років – і до дорослих спортсменок”, – каже начальник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хімʼяк.