Пом‘якшення карантину на Львівщині відклали до 15 травня

Сьогодні, 10 травня, у зв’язку зі зростанням кількості захворювань на коронавірус в області, відбулось засідання обласної комісії ТЕБ і НС. Про це інформує пресслужба Львівської ОДА.

За підсумками засідання прийнято рішення зобов‘язати продовження карантину без пом’якшувальних заходів до 15 травня.

“Враховуючи збільшення кількості хворих, а також летальні випадки від коронавірусу в області, комісія зобов’язує продовжити карантин до 15 травня. Відтак, ті послаблення, які були заплановані з 11 травня, будуть вводитися з 15”,- зазначив заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень.

За попередню добу з підозрою на коронавірус госпіталізували 13 осіб. Підтверджено методом ПЛР наявність коронавірусу за добу у 54 мешканців Львівщини.

Нагадаємо, Уряд прийняв рішення про послаблення карантину з 11 травня. Відтак, уже від завтра мали відновитися тренування навчально-тренувальні збори спортсменів національних збірних команд України з олімпійських, неолімпійських, національних видів спорту та видів спорту осіб з інвалідністю. Також мали бути дозволені відвідування спортивних майданчиків та індивідуальні тренувальні заняття.