Павло Коростильов та Володимир Пастернак – срібні призери чемпіонату Європи з кульової стрільби

Змагання відбуваються цими днями в місті Осієк (Хорватія). За звання найсильніших борються 515 спортсменів з 37 країн.

Кульовики Львівщини Павло Коростильов (НСБ ЛВС / ЗСУ / ШВСМ) та Володимир Пастернак (Динамо/ШВСМ) стали срібними призерами в команді у стрільбі з швидкострільного  пістолета серед чоловіків. В українському тріо також виступав Городинець Максим із Горішніх Плавнів.

В особистих змаганнях наші стрільці потрапили до топ-10: у Володимира Пастернака – 5 місце, а в Павла Коростильова – 8 місце.

Павло Коростильов тренується під наставництвом батька Сергія Коростильова, а тренером Володимира Пастернака є Роман Бондарук.

«Вітаємо спортсменів та їхніх тренерів. Додамо, що Павло Коростильов був учасником Олімпійських Ігор у Токіо, де зупинився за крок до медалей, посівши 4 місце. Саме цей спортсмен також здобув для країни ліцензію на олімпіаду в Парижі», – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Зазначимо, що Павло Коростильов є героєм проєкту управління молоді та спорту «На межі». Це перший український 9-серійний документальний фільм, який розказує 16 особистих та професійних історій атлетів Львівщини, що представляли Україну на Олімпійських та Паралімпійських Іграх в Токіо. Серію про Павла можна переглянути  тут.