Обласні спортивні школи готові до відновлення роботи

Сьогодні, 10 червня, у форматі онлайн відбулась нарада із керівниками дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які отримують фінансову підтримку з обласного бюджету.

 «Розуміємо, що тренування в онлайн-форматі не можуть замінити повноцінних занять. Однак бачимо, що дитячо-юнацьким спортивним школам вдалось якісно організувати цей процес, тому сподіваємось, що така затяжна пауза не матиме суттєвого впливу на виступи наших спортсменів на всеукраїнських та міжнародних змаганнях», – зазначив начальник Управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім‘як.

У ході наради обговорили актуальні питання роботи в умовах карантину, а також організаційні моменти завершення навчального року. Усі школи на карантині забезпечили належну дезінфекцію приміщень, наявність антисептичних заходів. Як зазначають директори, уже готові до повернення спортсменів на офлайн-тренування.

Також в.о. начальника відділу фізичної культури і спорту Управління Ольга Козій проінформувала учасників наради щодо змін у роботі Львівського обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру. Тепер для проходження поглибленого медичного огляду у закладі спорстменам та особам, що займаються фізичною культурою, слід мати скерування від сімейного лікаря.