На Львівщині 18 екіпажів змагались в автоперегонах «Ралі Галіція»

Цими вихідними, 11-13 вересня, на  Львівщині відбувся ІІІ етап чемпіонату України з автоперегонів ʺXVIIІ Ралі Галіціяʺ. Загальна довжина маршруту складала близько 300  кілометрів, з них 130 км спецділянок з гравійним покриттям за маршрутом:  Борислав – Східниця – Новий Кропивник – Ластівка – Ісаї – Жданівка – Старий Кропивник, а також презентаційний заїзд вулицями Борислава.
У змаганнях взяли участь 18 екіпажів. Це, зокрема, спортсмени з Києва та області, Черкащини, Івано-Франківщини, Дніпра, Одеси, Сумщини, Харківщини, Львівщини. Також був екіпаж із столиці Естонії Таллінну.
«Незважаючи на досить стислі терміни підготовки та чималі коригування щодо спецділянок траси змагань, всі служби та оргкомітет відпрацювали на відмінно. Як результат, маємо у своєму активі ще одні змагання які, безперечно, претендують на статус міжнародних», — зауважує начальник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як.
В абсолютному заліку переможцем став екіпаж у складі Валерія Горбаня та Сергія Ларенса. На другій сходинці Олександр Салюк та Володимир Равінський. На третьому місці Антон Корзун та Павло Кононов.
У класі 4WD Open золото виборов екіпаж Олександра Салюка та Володимира Равінського. Срібло вибороли Антон Корзун та Павло Кононов, а на третій сходинці Денис Лохман та Дмитро Зінов‘єв.
У класі 2WD Open золото за екіпажем Геннадія Єфімова та Володимира Щербакова. Друге місце за екіпажем Максима Шикова та Анастасії Макової. У класі 2WD переможцями стали Юлія Гриценко та Каріна Сіроклін.
Змагання відбулися відповідно до вимог Міжнародної Автомобільної Федерації (FIA) згідно з регламентом, який затверджується Автомобільна Федерація України.
Фото: Андрій Заруцький та Євген Хитрук.