На Львівщині стартував табір «SkillUP to Social Inclusion»

Напередодні, 6-го березня, у Жовкві стартував 7-денний табір SkillUp, який реалізовує молодіжна громадська організація «Інститут Суспільних Ініціатив» за підтримки European Youth Foundation, Управління молоді та спорту Львівської ОВА та Агенції розвитку Жовківщини.

Проєкт має на меті методами неформальної освіти надати можливість учасникам реалізувати свої лідерські якості та зрозуміти вплив активізму на суспільство. Впродовж тижня учасники дізнаються, як боротися із соціальною нерівністю у суспільстві щодо інтеграції молоді за допомогою креативних, нестандартних методів освіти, імпровізації, як інноваційних та ефективних інструментів для роботи з незахищеною молоддю.

Учасники курсу — представники різних громадських організацій, учнівських та молодіжних рад. Відтак цей курс надасть молоді, яка уже стала на крок активної позиції у суспільстві, отримати нові знання у сфері найзахопливіших видів мистецтва та досягнення соціальної інклюзії.

«Соціальна інклюзія в нашому суспільстві важлива, адже вона передбачає, що кожна людина, незалежно від її походження, релігії, статі, віку, фізичних можливостей та інших фізичних особливостей, повинна мати рівний доступ до можливостей, ресурсів та послуг, які є необхідними для її повноцінного життя. Але чи всі ми знаємо про це достатньо? Саме тому ми з командою взялись за реалізацію цього проєкту», – зазначає голова правління МГО «Інститут Суспільних Ініціатив» Тарас Репицький.

Нагадаємо, що 21 лютого Управління молоді та спорту Львівської ОДА підписало меморандум з Інститутом Суспільних Ініціатив, закріпивши дружні відносини для розвитку молодіжного сектору у Львівській області.