На Львівщині патріотичним пробігом вшанують пам’ять Героїв України

У суботу, 26 вересня, у Стрийському парку у Львові відбудеться Всеукраїнський патріотичний пробіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Його організовує Львівський обласний центр “Спорт для всіх” за підтримки Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА. 

Пробігти легкоатлетичний крос зможуть як професіонали, так і аматори. Програмою передбачено окремі старти чоловіків та жінок, дитячі забіги та змагання зі скандинавської ходьби. Окрім цього, на території парку діятимуть спортивні локації, на яких можна буде позмагатись у бадмінтоні, дитячому футболі, слеклайні, міні настільному тенісі.

Також на території парку діятиме локація з естафетами для дітей та батьків, зона із майстер-класом зі стретчингу. Для батьків, які вирішать пробігти крос чи позмагатись у якомусь виді спорту, організатори подбали про зону релаксу, в якій буде дитячий куток та волонтери, які приглянуть за малечою.

“Забіг є засобом об’єднання ветеранів та діючих військовослужбовців, волонтерів, молоді та свідомих громадян навколо цінностей української державності, незалежності, вшанування пам’яті героїв”, – наголошує директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Вадим Климович.

Участь у змаганнях можуть взяти усі охочі. Для цього достатньо у день змагань зареєструватись безпосередньо на місці проведення події – поблизу входу в обласну дитячо-юнацьку спортивну школу. На переможців та призерів змагань чекають медалі та подарунки.