На Львівщині нагородили переможців обласного конкурсу “Молодіжний лідер Львівщини”

Конкурс проходив за трьома етапами: онлайн-голосування, тестування та засідання конкурсної комісії для підрахунку та затвердження поданих показників діяльності.

23 серпня у Пороховій вежі відбулося нагородження переможців обласного конкурсу “Молодіжний лідер Львівщини”. Привітав присутніх в.о. начальника відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської ОВА Тарас Назарків: 

«Молодь — наше сьогоднішнє і майбутнє, адже саме ви у цей момент  творите те, що вважаєте за потрібне для розвитку нашої держави».

З вітальним словом до переможців також звернувся представник Дитячого фонду ООН UNICEF Євген Кузнецов:

«Молодіжні центри, ради та організації — це осередок громадської активності, які молодь наповнює тими сенсами, що важливі для їхньої громади».

Метою цього заходу є посилення мотивації людей, що працюють з молоддю у Львівській області та надання їм векторів для роботи на найближче майбутнє, а також нагородження найкращих.

На конкурс подали свої кандидатури 4 представники з молодіжних центрів та 7 — з молодіжних рад. 

 

Переможцями цьогорічного конкурсу стали та отримали по 30 000 гривень:

Серед молодіжних центрів — Софія Вовк — представниця Молодіжного центру Куликівської селищної ради. Вона набрала 82 бали (35 — голосування молоді, 28 — тестування, 19 — результати засідання конкурсної комісії).

«За останні півроку бачу ріст молодіжного центру і хочу, щоб далі було ще більше перемог. Ще більше розвитку молодіжної політики держави», – зазначила Софія Вовк.

Серед молодіжних рад — Дарія Бігун — представниця Молодіжної ради при Новояворівській міській раді. Вона набрала 81 бал (35 — голосування молоді, 31 — тестування, 15 — результати засідання конкурсної комісії).

«Це дуже неочікувано для мене. Дуже надихаюся працею інших рад та часто переглядаю їхні сторінки, щоб знати, які заходи організовувати для молоді. Нагорода стане для нас стимулом впроваджувати нове та розвиватись», – каже Дарія Бігун.

Конкурс “Молодіжний лідер Львівщини” організував Львівський обласний молодіжний центр спільно з Міністерством молоді та спорту України, управлінням молоді та спорту Львівської ОВА, Всеукраїнським молодіжним центром, Асоціацією молодіжних працівників України, ГО “ПІ “Теплиця” та Дитячим фондом ООН.