На Львівщині визначили найкращих спортивних гімнастів і гімнасток області

Нещодавно у спортивному залі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту за сприяння Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА відбувся чемпіонат Львівської області з гімнастики спортивної. Участь у змаганнях взяли дві команди юнаків дві команди дівчат КДСЮШ №1 СКА та команда дівчат з ДЮСШ №5.

Переможницею змагань за програмою майстрів спорту серед дівчат стала вихованка ДЮСШ №5 Діана Шкраба, срібло за Вікторією Пехів з КДЮСШ №1 , а бронза за вихованкою ДЮСШ №5 Мартою Слабою .

За програмою кандидатів у майстри спорту серед дівчат призові місця відповідно зайняли вихованки КДЮСШ №1 Ілона Крупа та Тетяна Литвин, а бронза за спортсменкою ДЮСШ №5 Аліною Нідзельською.

Серед дівчат за програмою І розряду в  обов‘язковій програмі найкраще виступили Діана Корзан та Софія Паук, обидві з КДЮСШ №1.

Серед дівчат за програмою І розряду у довільній програмі призові місця за Ксенією Дилевич, Настею Радіоновою та Іриною Білозір. Усі — вихованки КДЮСШ №1.

Серед дівчат за програмою ІІ розряду в  обов‘язковій програмі найкраще виступили

Марта Крижанівська з ДЮСШ №5, Юлія Голець з КДЮСШ №1 та Наталя Щебликіна ДЮСШ №5.

Серед дівчат за програмою І розряду у довільній програмі призові місця за Яною Глухою з КДЮСШ №1, Вікторією Боровіковою та Євою Левченко з ДЮСШ №5.

Серед юнаків за програмою майстрів спорту чемпіоном став Юрій Шалаєв, за програмою І спортивного розряду перше місце в Максима Христини. За програмою ІІ розряду призові місця відповідно зайняли Сергій Тертула, Марко Христина та Максим Кухарський. За програмою ІІІ розряду переможцями стали Руслан Чорнодольський, Орест Більо та Олександр Корнат. Усі — вихованці КДЮСШ №1.