На Львівщину вдруге завітають діти зі Сходу на спортивні ігри

Вже цими вихідними на Львівщину завітає 32 дітей з Луганської та Донецької областей. На Самбірщині на них чекає активний відпочинок та змагання у межах спортивно-патріотичного проєкту “Схід і Захід разом”. 

 Парковий волейбол, футзал, настільний теніс – у цих видах спорту молодь зі Сходу змагатиметься з юними спортсменами з Львівщини та Прикарпаття. А в перерві між змаганнями для дітей організують екскурсії мальовничими куточками нашої області та цікаве дозвілля. 

Організовує захід Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА та Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства “Колос”. 

«Ці змагання, перш за все, про комунікацію та налагодження дружніх відносин між молоддю східних та західних областей. Лише такими візитами, безпосереднім спілкуванням, спільними іграми та прогулянками можна формувати цінності загальноукраїнської солідарності та порозуміння, а особливо важливо робити це серед підростаючого покоління», – зауважує начальник Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як.

Нагадаємо, наприкінці липня у Святогірську на Донеччині відбулись спортивно-іміджеві змагання «Схід і Захід разом» серед спортсменів сільської місцевості. Представники Львівщини на них вибороли командну бронзу.