На Відкритому Кубку Львівщини з вільної боротьби позмагались юні спортсмени з дев‘яти міст

Напередодні Нового року Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» за підтримки Управління фізичної культури та спорту ЛОДА провела Відкритий кубок з вільної боротьби. За перемогу змались юнаки та дівчата від восьми до 14-ти років.

Участь у змаганнях взяли десятки спортсменів не тільки зі Львова, а й з Пустомитівщини, Стрийщини, Рава-Руської, Червонограда, Дрогобича, Івано-Франківська, Тернополя та містечка Теребовля.

Приємно вразив організаторів та суддів вихованець львівської школи вільної боротьби Михайло Яковлєв. 9-річний борець усі свої сутички виграв достроково. По-особливому напружені баталії були в абсолютній категорії серед чоловіків (в діапазоні від 70 кг до 85 кг включно), адже тут був передбачений призовий фонд 2500 гривень від головного спонсору турніру ТМ «Лімо». Впевнену перемогу в цій вазі здобув Назар Василишин.

Нагадаємо, на території Львівської області успішно функціонують десять дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які культивують заняття вільною боротьбою.