На Відкритий Кубок Львівщини зі стрільби з лука завітали спортсмени із трьох областей

Сьогодні, 4 грудня, у Городку відбувся Відкритий кубок Львівської області зі стрільби з лука в приміщенні серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Окрім спортсменів Львівщини, участь у змаганнях брали й гості з Рівненської, Волинської та Закарпатської областей.
Завітали на змагання і представники національної збірної Invictus Games, які саме зараз проходять навчально-тренувальний збір у Західному реабілітаційно-спортивному центрі на Турківщині.
Кубок організував Львівський обласний центр «Інваспорт» за підтримки Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.
«Вже доброю традицією стало проводити змагання зі стрільби з лука серед спортсменів з різними ураженнями тут, у Городку. Хто бере участь не вперше, може помітити, наскільки якісно це приміщення перетворюється з закинутого кінотеатру у сучасний, комфортний спортивний простір. Змагатись тут — одне задоволення», — зазначив на церемонії нагородження керівник Управління фізичної культури та спорту Роман Хім‘як.
Серед чоловіків у стрільбі з класичного лука виборов перемогу виборов Андрій Усач з Рівненщини, а срібним та бронзовим призером відповідно стали Павло Луків та Микола Галишин. У стрільбі з блочного лука переможцем став Сергій Анаманенко, другу сходинку виборов Іван Дзядик, а третю — Олександр Заставський. Усі троє — представники Львівщини. Серед жінок переможні позиції вибороли представниці Львівщині Світлана Шатковська, Наталія Малих та Юлія Мустіва.
Нагадаємо, учора відбувся чемпіонат Львівщини з волейболу серед людей з порушенням слуху.