Найкращі юні боксери України у Львові змагаються за призи Андрія Котельника

Сьогодні, 17 жовтня, офіційно стартував Всеукраїнський турнір з боксу серед чоловіків до 22 років на призи Заслуженого майстра спорту України Андрія Котельника.

Турнір відбувається за підтримки Управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА. Сьогодні з початком турніру учасників привітав голова ЛОДА Максим Козицький.

«Ваші поєдинки – це завжди цікаве видовище і багато адреналіну. Ви надихаєте нас бути успішними, досягати результатів, перемагати. Бажаю вам отримати максимальне задоволення від турніру і завершити змагання без травм. Глядачам – яскравих емоцій та лише позитивного настрою», – зазначив очільник Львівщини.

Особисті змагання відбудуться у 10 вагових категоріях, що проводитимуться за міжнародними правилами Всесвітньої федерації боксу – 3 раунди по 3 хвилини кожен.

«Цей турнір надзвичайно важливий у контексті того, що Львівщина планує подати в недалекому майбутньому заявку до Всесвітньої федерації боксу на проведення офіційних змагань – чемпіонату Європи та світу з боксу», — зауважує керівник Управління фізичної культури та спорту Роман Хім‘як.

Триватимуть змагання до 18 жовтня.