Молодіжним лідерам Львівщини пропонують поборотися за премію Кабінету міністрів

Міністерство молоді та спорту розпочинає прийом заявок на здобуття Премії Кабінету Міністрів за особливі досягнення молоді у розбудові України. Нагороду присудять особам віком до 35 років за досягнення у розбудові України упродовж 2024 року. При цьому, можуть також враховуватися досягнення кандидата за попередні роки.

Щороку присуджують до 20 таких премій у розмірі 50 тисяч гривень кожна.

“Маємо стимулювати молодь до нових звершень, підтримувати їхні починання та цінувати вклад у розбудову країни. Ці активні люди – наше майбутнє,” – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністрації Роман Хім’як.

Премію не можуть дати повторно, а також за досягнення, за які особи вже відзначені державними нагородами. Більше детально про премію – ТУТ.

Для здобуття премії районні та обласні держадміністрації, органи місцевого самоврядування, громадські об’єднання, які не мають статусу всеукраїнських, відокремлені підрозділи всеукраїнських громадських об’єднань, благодійні організації, місцеві або регіональні засоби масової інформації мають можливість подати до 22 лютого 2024 року Мінмолодьспорту необхідні документи

Із деталями можна ознайомитись у тексті постанови Кабінету Міністрів України від 21.11.2007 №1333.

Форма пропозиції та Критерії висунення кандидата на присудження Премії.

Важливо! Повний пакет документів потрібно надіслати на поштову адресу: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна 42, каб. 313а. 

Копії документів треба надіслати на e-mail: regiomol@ukr.net (в темі листа вказати “Премія КМУ”). Документи, зазначені в пунктах 1 та 3 мають бути у форматі Word. 

Додаткова інформація щодо організаційного, інформаційного та технічного забезпечення присудження Премії за телефоном: (044) 284-30-26 або e-mail: regiomol@ukr.net (відділ регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України).