Молодь Львівщини запрошують на лідерську академію у сфері екології

У суботу, 20 травня, у Львові відбудеться «Лідерська академія Let’s do it, Ukraine Leaders Academy» – безкоштовне навчання для молодіжних лідерів, громадських активістів та всіх тих, хто дбає про розвиток та екосвідомість своїх громад, України та світу.  Лідерська академія – це одноденний захід, що організовується ГО «Let’s Do It Ukraine» спільно з ГО «Центр ініціативної молоді» та управлінням молоді та спорту Львівської ОВА.

Учасники «Лідерської академії» зможуть отримати багато корисної інформації та навичок, які допоможуть їм стати лідерами у сфері екології та природоохорони. Проєкт спрямований на формування культури чистоти, правильного поводження з відходами та відповідального споживання серед громадян, об’єднання зусиль заради екологічного майбутнього.

Подія включатиме панельну дискусію з власниками та менеджерами сортувальних станцій, майстер-клас по сортуванню сміття, а також навчання тому, як правильно організувати Всесвітній день прибирання в своїй громаді. Крім того, учасники заходу пройдуть опитування на екосвідомість, що допоможе визначити рівень знань у галузі екології та допоможе організаторам підготувати більш ефективні програми навчання в майбутньому.

Президентка Всеукраїнського молодіжного руху «ГО Let’s do it, Ukraine» Юлія Мархель проведе серію тренінгів для учасників, щоб допомогти їм застосувати свої екологічні знання на практиці. Організатори події сподіваються, що учасники будуть заохочені до збереження навколишнього середовища та активно долучаться до екологічних ініціатив у своїй громаді.

Проєкт реалізовують за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОВА у межах конкурсу проєктів програми «Молодь Львівщини». На конкурс молодіжних проєктів цьогоріч подали 52 конкурсних пропозицій від 26 громадських організацій. За підсумками оцінювання переможцями визначили 19 громадських організацій, які реалізують 24 проєкти.

Захід відбудеться з 9:00 до 17:00 в м. Львів. Участь у заході є безкоштовною за умови попередньої реєстрації. Всі охочі можуть приєднатися до заходу та долучитися до руху за екологічну свідомість та чисте довкілля. Посилання на реєстрацію https://forms.gle/FpvkwshPMtJ9somh.