Молодь Львівщини запрошують на воркшоп «BASIC Ph – Міст над прірвою» для подолання стресу

Громадська організація “Шоб Шо?” спільно з Львівським обласним молодіжним центром запрошує молодь взяти участь у воркшопі «BASIC Ph – Міст над прірвою», який відбудеться 29 вересня з 15:00 до 18:00 год у приміщенні Львівського обласного молодіжного центру (вул. Винниченка, 12). Захід спрямований на допомогу учасникам у подоланні стресових ситуацій і криз завдяки використанню багатовимірного підходу «BASIC Ph».

Модель BASIC Ph, розроблена професором Мулі Лаадом, є інноваційним підходом до роботи зі стресом, який враховує шість основних компонентів: Віра (Beliefs), Емоції (Affect), Соціальні зв’язки (Social support), Уява (Imagination), Когнітивність (Cognition) та Фізична активність (Physical). Кожен учасник зможе зрозуміти свій унікальний стиль подолання кризових ситуацій і навчитися використовувати власні ресурси для досягнення внутрішньої стабільності.

Основні цілі воркшопу:

  • Ознайомити учасників з моделлю «BASIC Ph» та її компонентами.
  • Допомогти кожному визначити свої унікальні стратегії подолання стресу.
  • Навчити будувати ефективні «мости» між внутрішнім «я» та зовнішнім світом для відновлення гармонії та впевненості у собі.

Переваги участі у воркшопі:

  • Ви отримаєте практичні знання щодо ідентифікації та використання власних стратегій подолання стресу.
  • Навчитесь краще розуміти власні реакції на стресові ситуації та використовувати їх на свою користь.
  • Зможете оцінити ефективність своїх стратегій подолання стресу та дізнаєтесь, як їх оптимізувати.

«Сьогодні ми стикаємося з численними викликами та стресовими ситуаціями, які впливають на наше психічне здоров’я та внутрішню стійкість. Важливо вміти розпізнавати свої реакції на стрес та ефективно їх використовувати. Модель «BASIC Ph» надає унікальну можливість краще зрозуміти себе, свої ресурси та стратегії подолання криз. Воркшоп допоможе учасникам не лише відновити внутрішню рівновагу, а й навчитися керувати своїм емоційним станом у складних обставинах» – зазначила тренерка воркшопу Христина Мокрій. 

Участь у воркшопі безкоштовна, однак через обмежену кількість місць необхідна попередня реєстрація. Для участі заповніть реєстраційну форму за покликанням https://forms.gle/FVZyZxD2vuXUoSpb8 до 27 вересня включно.

Цей захід відбувається як результат навчання у програмі «Підхід, інформований про травму, в контексті доступу до прав людини й основних послуг для внутрішньо переміщених осіб та осіб, що повертаються в Україну». Програму реалізують проєкти Ради Європи «Полегшення доступу до прав людини й основних послуг для внутрішньо переміщених осіб та осіб, що повертаються в Україну» та «Молодь за демократію в Україні: Фаза ІІІ» у співпраці з Міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Міністерством молоді та спорту України.