Меценатів запрошують підтримати розвиток гірськолижного спорту на Сколівщині

Федерація гірськолижного спорту Сколівщини запрошує жертводавців фінансово підтримати розвиток гірськолижної команди Сколівської дитячо-юнацької спортивної школи на платформі «Велика Ідея». Цей зимовий вид спорту тут опановує близько 100 юних спортсменів та спортсменок.
Тренуються атлети на гірськолижному комплексі «Плай». Діяльність школи забезпечує Сколівська міська рада. За 30 років існування школа виховала чимало майстрів спорту України, призерів та переможців обласних змагань. Однак, тренери наголошують, що для того, аби досягати вищих результатів, бракує інвентарю.
«Новий інвентар, повноцінні тренування та збори допоможуть вийти нашим юним спортсменами на новий рівень та боротися за результати в Чемпіонаті України з гірськолижного спорт та міжнародних дитячих змаганнях, претендувати на включення до збірної команди України з гірськолижного спорту», – зазначають у федерації.
Команда хоче зібрати 200 тисяч гривень. За зібрані кошти закуплять 5 пар лиж, 20 гірськолижних штанг та проведуть виїзний тренувальний збір. Наразі вдалось зібрати 19 тисяч гривень.
Підтримати проєкт можна за посиланням: https://biggggidea.com/…/skolivska-girskolizhna-shkola…/#